Lyssna här

Carpe Eleonore

Ett nyskapande musiksamarbete mellan Jeanette ’Darc’ Elfström och Jonny Trobro


Carpe Eleonore är det senaste spännande samarbetet mellan sångerskan och poeten Jeanette ’Darc’ Elfström och den talangfulle basisten och producenten Jonny Trobro, (känd från JD Miller, Find Me, Hydra och ex-First Signal). Med sin unika musikstil, där Elfströms poetiska röst möter Trobros virtuositet på både 5-strängad barytongitarr och akustisk gitarr, skapar duon en ljudbild som både förför och utmanar.

Musiken i Carpe Eleonore har sin grund i det akustiska, men begränsas inte av det. Duon experimenterar friskt med elektroniska element, vilket ger deras musik en dynamisk och oförutsägbar karaktär. Detta innovativa samarbete lovar att erbjuda lyssnarna en rik och mångfacetterad musikalisk upplevelse.

Utgiven musik

Supernova ,  ,  198588373453
Newest Release

Supernova

Carpe Eleonore

single - 1 tracks - 2024

"Supernova är inte bara en låt, det är en emotionell resa, en påminnelse om att det alltid finns ljus, även i de mörkaste stunderna.


Stockholm, 28 juni 2024 – Den dynamiska musikduon Carpe Eleonore är tillbaka med en ny singel som kommer att få både hjärtan och själar att explodera. 
"Supernova", som släpps idag, är en fängslande blandning av poesi och musik som tar lyssnarna med på en resa genom det inre universumets oändliga skönhet och kraft.

Carpe Eleonore, bestående av sångerskan och låtskrivaren Jeanette ’Darc’ Elfström och producenten och multiinstrumentalisten Jonny Trobro, mejslar fram en unik stil som kommer bli något att räkna med på den svenska musikscenen. Duons förmåga att väva samman poetiska texter med innovativa musiklandskap har resulterat i en ljudbild som är både tidlös och banbrytande.

"Supernova" är en perfekt representation av Carpe Eleonores artistiska vision. Med Jeanettes eteriska sångröst och Jonnys skickliga produktion, fångar singeln essensen av att finna ljus i mörkret.

"Supernova" är nu tillgänglig på alla större streamingplattformar. Lyssnare uppmanas att dyka in i Carpe Eleonores musikaliska universum och uppleva kraften och skönheten i denna extraordinära singel.


Kontakt

Kontakt