Erik Stig

Jeg er singer/songwriter og guitarist fra København. Efter at have været endel af verdensmusikscenen i orkestre som Metatu og Distant Drums begyndte jeg i 2016 at optræde som solist med egne kompositioner - på dansk.

Mine sange er melodiske med omkvæd, man får lyst til at synge med på. Og de bliver sendt ud over scenekanten med nærvær og nerve.

Jeg optræder sammen med mit ferme orkester, der består af Poul Achton(trommer), Henrik Sørensen (bas) og Jens Minke (guitar og saxofon) og sammen med Henrik Sørensen under navnet SEJD. Jeg kan også bookes som solist.

Udover at lave musik er jeg også formand for den forening, som arrangerer Brønshøj Sangskriver Festival. Det er en koncertevent på to scener som løber over to dage hvert år den første weekend i november.

Få en smagsprøve på min musik her på siden, hvor jeg også kan kontaktes for et uforpligtende tilbud om liveoptræden!Melodiernes mand

Melodiernes mand


Jeg hedder Erik Stig og skriver sange – på guitar og med inspiration fra den nordiske sangskrivertradition og kunstnere som Paul Simon og James Taylor.
Min musik afspejler glæden ved håndholdte inst...

Kontakt Erik Stig

Kontakt Erik Stig

Send mig en besked. Jeg svarer hurtigst muligt