Listen On

Henrik Bank

Henrik Bank, en erfaren sangskriver og musiker, har i årevis samlet sine selvskrevne sange uden et klart formål. For et par år siden tog han beslutningen om at udgive en EP, som blev positivt modtaget af både radiostationer og anmeldere. Det blev efterfulgt af albummet "The Journey", fortsættelsen af hans musikalske rejse, indspillet og produceret i Nashville, USA. Bank's sange, inspireret af personlige oplevelser, afspejler både glæde og sorg, noget enhver kan relatere til. 
Optagelserne fandt sted i Nashville med et hold af talentfulde musikere, herunder kendte navne som Keith Urban, Lady Antebellum og Mark Knopfler. 

Det samme er gældende for de nye sange som nu er på trapperne fra Henrik Bank. Som noget nyt har han denne gang arbejdet tæt sammen med en række anerkendte danske sangskrivere på sit kommende album - samtidig med at sangene denne gang bliver færdigproduceret i Danmark. 

Glæd dig til at opleve det nyeste kapitel i Henrik Banks musikalske rejse - som du kan følge med i ...
Read more

Følg Henrik Bank på Spotify

Følg Henrik Bank på Spotify

Tag musikken med dig, hvorend du befinder dig. Når du følger mig på Spotify, får du automatisk besked, når jeg udgiver nye sange. 
Det betyder uendeligt meget for mig at vide at der er nogle på den an...

Kontakt

Kontakt

Kontakt mig her vedr. booking og info. Du er også velkommen til at besøge mit website HenrikBank.dk