IVA queendom

Hey! Jeg er IVA queendom, og bag dette navn er jeg, Linnea. Musik har altid været min måde at kommunikere på. Lige siden teenageårene har jeg skrevet sange. Faktisk blev det min måde at udtrykke mig på som barn, min måde at sige ting, som jeg ikke altid kunne finde ord til. Sangene var min redning gennem livets op- og nedture.

Men da jeg som 19-årig vandt Popstars i 2014, var det som om, at trofæet kom med en præmie af udfordringer. Berømmelsens dør var glitrende, men svær at træde ind ad. Jeg forsøgte at passe ind i det perfekte pop-brand, men i processen blev jeg fremmed for min egen musik. Så tog jeg det dristige skridt og lod musikken ligge i tre år.

I den tid var jeg som en skygge af mig selv. Musikken var hele min identitet, men uden den følte jeg mig fortabt. Stille og roligt fandt jeg musikken igen, men denne gang var det anderledes. Jeg følte trangen til at skabe noget nyt, et helt nyt navn og et univers, hvor jeg kunne være helt og fuldt mig selv. Så kom IVA queendom til ver

...
Read more

Musik

Musik

Min debut-EP 'CALL ME QUEEN' er ikke bare en samling sange – det er et lille stykke af min rejse. Det hele begyndte som en søgen efter mig selv, en historie, der strækker sig tilbage fra de dage, hvor...

Kontakt

Kontakt

Musik

Some Part of Me ,  ,  198391380266
Newest Release

Some Part of Me

IVA queendom

single - 1 tracks - 2024

'Some Part of Me' er det første skud på min kommende EP

Med udgivelsen af 'Some Part of Me' er jeg nu officelt producer. Jeg har været inspireret af 00'ernes pop/rock musik. Jeg er nemlig selv vokset op med lyden af Linkin Park, Paramore, Kelly Clarkson og P!NK. 

At skrive musik er for mig en uundværlig del af mit liv, og det at være direkte involveret i produktionen giver mig en dybere forbindelse til musikken. Jeg finder stor glæde i den kreative proces, når jeg kan udtrykke mine følelser direkte gennem musikken, uden at skulle oversætte dem til en anden. Musik er mit medie, og jeg føler, at jeg forstår mig selv bedre nu. “Some Part of Me” er en refleksion over min kunstneriske rejse og en følelse af at genfinde en del af mig selv og bringe den tættere på mit hjerte igen.”

ENGLISH
"Some Part of Me" is the first glimpse of my upcoming EP.

With the release of "Some Part of Me," I am now officially a producer. I've been inspired by the pop/rock music of the 2000s. After all, I grew up with the sound of Linkin Park, Paramore, Kelly Clarkson, and P!NK.

Writing music is an indispensable part of my life, and being directly involved in the production gives me a deeper connection to the music. I find great joy in the creative process when I can express my emotions directly through the music, without having to translate them into another form. Music is my medium, and I feel like I understand myself better now. "Some Part of Me" is a reflection on my artistic journey and a feeling of rediscovering a part of myself and bringing it closer to my heart again."


Listen On