Jakob Buhl


Jeg er forfatter, sangskriver og har spillet guitar og malet siden min ungdom. I 2022 udgav jeg bogen “Greatest hits - digte, sange og malerier”, som er en samling produktioner fra ca. 2003 og frem. Der kommer hele tiden nyt til - både digte, sange og malerier - om smukke og uskønne, stille og larmende, lyse og dunkle sider af livet.
I juli 2023 havde jeg min musikdebut med singlen “Maribo Boldklub”, som er en donation til den lokale fodboldklub i anerkendelse af de frivilliges store indsats for børn og unge i
Maribo og omegn. (Kan fx høres her:
https://open.spotify.com/track...)
Sangen er nu klubbens officielle slagsang, er blevet streamet over 700 gange på Spotify, og jeg er dybt taknemmelig for den lokale opbakning (læs evt. interview i Folketidende:
https://folketidende.dk/lokal-...)

Fodboldsangen var mit første glimrende samarbejde med Kasper Sandberg Larsen/K-Mix og Mastering, og det førte siden til udgivelsen af mit første album “Vi går alene ude” i
november 2023. Singlen “...
Read more

Music Catalog

Vi går alene ude ,  ,  197190071016
Newest Release

Vi går alene ude

Jakob Buhl

full-length - 9 tracks - 2023

“Vi går alene ude” er mit første album. Det er indspillet i mit hjemmestudie/forlag/atelier og er produceret sammen med Kasper Sandberg Larsen/K Mix og Mastering. Det udkommer på vinyl i maj 2024. Vinylpladen kan købes ved henvendelse via kontaktformularen her.

Musik og sange

Musik og sange

Kontakt

Kontakt

Listen On