Juka Trashy

Juka Trashy er en dansk musiker, der er kendt for sin lo-fi rockmusik med et strejf af surf. Hendes stil byder på dyb og mørk vokal med sensuelle undertoner og en filmisk lyd. Hun har været aktiv på den danske undergrunds- og punkscene siden 2012 og har optrådt som gæsteoptrædende med bands som Hank Robot's Headless Chickens (Kim Kix, Powersolo), Lene Lovich og bassisten Greta Brinkmann (Blondie).

Juka Trashy har udgivet flere singler og album, bl.a. albummet Auto Fiction og singlerne "Post Drunk Depression", "I
aint no Lollipop" og "He's the Little Match Girl". Hun har modtaget støtte fra Koda Kultur til nogle af sine singler, herunder "Have a Brunch" og "Stolen Moments".

Udover sine udgivelser har Juka Trashy optrådt i forskellige medier, såsom interviews på TV SMIL, Lokal TV Aarhus og amerikanske Truly Fearless Life. Hun har været omtalt i trykte og online publikationer som Aarhus Onsdag, Det Kongelige Danske Biblioteks musiktjeneste og italienske TRAKS.

Juka Trashy har også and...
Read more

Musik

Musik

Albummet "Auto Fiction" af Juka Trashy finder sin inspiration i Tarantinos og Lynchs fortryllende lydlandskaber og overskrider genrernes grænser for at skabe et lydtæppe, der fordyber lytteren i et ce...

Kontakt

Kontakt