Mirby

VERIFIED

I spektret mellem humor, forvirring og sårbarhed, skriver Mirby farverig indiepop, der mixer genrer, og hvor lyrikken emmer af hudløs ærlighed.

Hun har selv skabt sig en identitet som musikeren, der ikke turde være soloartist for pludselig at springe ud i det og bruge både sin sårbarhed og underfundighed som én af de vigtigste styrker i sangskrivningen. Dette ses bl.a. når hun stolt synger om emner som at gå i terapi, at lære at være helt alene, at give det dårlige selvværd fingeren eller at sammenligne fuckboys med fastfood. Hendes energi er uhøjtidelig og varm, og så holder hun meget af selvironi såvel som følelsesbetonede performance-videoer; alt sammen noget hun selv praktiserer på de sociale medier i stor stil.

Mirby skriver sange med inspiration fra en god blanding af alle hendes yndlingskunstnere – bl.a. Gwen Stefani, Lykke Li, Bbybites og Siné – for ikke at glemme hendes all-time favoritproducer, Charlie Puth! Hun kredser om de medrivende popmelodier, og hun udforsker og lege

...
Read more

Listen On

Mirby's musik

Mirby's musik

Dyk ned i Mirbys seneste udgivelser!

Hun inviterer både til girlpower og "I CAN DO IT MYSELF"-energi, forsømt kærlighed og humoristiske takes på svære emner.

Hvad vækker Mirby's musik i dig?

Kontakt

Kontakt