RADIO DIGIDI

 • undefined

  DiGiDi 500

  DiGiDi udgiver musik for en kæmpe del af Danmarks kreative vækstlag – oven i en masse af det, som du allerede kender.
  Her på kanalen spiller vi 500 populære numre i rotation – Altså både det spritnye, og det velkendte, udgivet via DiGiDi. Listen opdateres hele tiden. Enjoy!
 • undefined

  Radio Mars

  Radio Mars er startet af de mangeårige DR radioværter Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.
  Radio Mars er nysgerrig og udfordrende, men først og fremmest et varmt musikalsk fællesskab for lyttere, der søger andet og mere end de største hits.

Om Radio DiGiDi

VERIFIED

(Musikken leveres efter aftale med Koda og Gramex)

Har du brug for support? Find FAQ'en her: https://medejer.digidi.dk/radi... eller skriv til radio@digidi.dk

_____

Radio DiGiDi vil skabe mangfoldighed, ved at demokratisere æteren – Det er landsdækkende LokalRadio, og det er musikradio, når det er bedst. Radio DiGiDi er kurateret af mennesker, og her spiller vi også den musik, der ikke passer ind i en DR eller kommerciel radio, så flere fantastiske musikere får muligheden for at blive hørt – Også de upcoming musikere, og de smalle genrer. 

Radio DiGiDis kanaler kan høres gratis, både i app’en DiGiDi og på den online platform digidi.net/radio.


Værterne på de kanaler, der udbydes hos Radio DiGiDi, vælger selv hvad de vil spille. Her er der ikke de samme udvælgelseskriterier, som hos de kommercielle stationer, der er nødt til at gå efter stramt tilrettelagte musikudbud. Hos os kan et stykke musik godt vare 6 minutter, og aldrig have været spillet i radioen før.

Reklamer er ikke tænkt

...
Read more