RADIO MARS

VERIFIED

Har du brug for support? Se FAQ'en her: https://medejer.digidi.dk/radi... eller skriv til radio@digidi.dk 
____

Radio Mars er en digital radiokanal, der er startet af de mangeårige DR radioværter Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.
Radio Mars er nysgerrig og udfordrende, men først og fremmest et varmt musikalsk fællesskab for lyttere, der søger andet og mere end de største hits.


MARS MISSIONEN

Tankerne bag Radio Mars har vi beskrevet i vores "grundlov" Mars Missionen, der lyder sådan her:


1. Radio Mars tager populærmusikken alvorligt. Hos os er musikken indholdet, ikke kun mellemlægget.

2. Vi sætter spørgsmålstegn ved den konventionelle playliste-kultur og prioriterer sangens kvalitet over genren og kunstnerens status.

3. Vores værter er engagerede musikelskere, der deler ud af deres viden om og kærlighed til musik.

4. Vi insisterer på, at populærmusik er en væsentlig del af vores kulturelle DNA og fortjener mindst samme respekt som kunst, litteratur, teater, film og klassisk musik.

5. Vi er ikke bange for at præsentere ny eller udfordrende musik. Vi tror på, at lytterne er nysgerrige.

6. Vi vil give opmærksomhed til de kunstnere, der bliver overset og ikke når hitlisterne.

7. Vi vil både formidle ny musik og de tidløse klassikere, der har formet musikhistorien.

8. Radio Mars er nysgerrig og udfordrende, men først og fremmest et varmt musikalsk fællesskab for lyttere, der søger andet og mere end de største hits.

9. Vi vil arbejde tæt sammen med lokale udøvende kunstnere, pladeselskaber, spillesteder og musikforbrugere for at støtte og fremme musikmiljøet.

10. Radio Mars spiller mindre af det, de andre spiller mest.


Hvordan kan jeg hjælpe Radio Mars?

Det er ikke nogen hemmelighed, at Radio Mars ikke er opstået som en forretningside. Vi har valgt at gå stik modsat af, hvordan det kommercielle marked gør det. Det er passionen der driver os, ikke udbyttet. Radio og musikformidling er vores fag og vi er gået 100% ind i Radio Mars. Selve radiokanalen, i app'en, er gratis for alle. Man kan lytte til den uden nogle former for betalingsmur. Til gengæld er der et lille abonnement på at lytte on demand her på Radio Mars profilen. Her kommer du til at kunne høre alle udsendelser, når det passer dig. Der er sat en mindstepris på 20 kr. om måneden. Vi vil gerne sikre, at alle kan være med. Derfor den pris. Men vi vil også gerne appellere til, at kan undvære mere og synes man, at initiativet er det værd, så kan man benytte muligheden for at skrive et større beløb om måneden.