Strangers In Town

Rosé Pop bandet fra Svendborg Strangers In Town er et dansk popband fra Svendborg, der blev dannet i 2015. Bandet har spillet på adskillige festivaler i Danmark, inklusiv Langelandsfestival, Danmarks Dejligste og Tinderbox Band Battle, hvor de nåede til finalerunden. Deres unikke lyd kombinerer elementer af rock og country med 80'ernes poptraditioner og skaber en energisk og dansabel stil.

Bandet har en forfriskende tilgang til popmusik, hvor deres musik skaber en helstøbt lyd, der går lige i hjertet på publikum. Strangers In Towns selvskrevne sange er fyldt med ørehængende melodier og inspirerende tekster, der er med til at danne et nærværende og engagerende live-show, og publikum kan forvente en musikalsk oplevelse fyldt med sjæl og spilleglæde, når Strangers In Town indtager scenen.
Udover deres fængende musikalske stil, er en af de ting, der gør Strangers In Town særlige, deres evne til at formidle følelser og emner, der rører ved publikum. I deres tekster behandler de både tunge ...
Read more

Kontakt

Kontakt