Bastett

Musiker og pole-intruktør Bastett er født i hjertet af København. I løbet af de seneste år har hendes livslange interesse for musik og sangskrivning manifesteret sig i dansebare, poppede produktioner skrevet og komponeret af hende selv. Sideløbende med musikken er Bastetts interesse for poledans et centralt element i hendes kreative virke. Stangen fungerer som et frirum, der giver hende plads til at udtrykke sig og bidrager til de visuelle elementer i hendes kunstneriske fremstilling.


Bastetts tekstunivers er i høj grad inspireret af hendes eget ungdomsliv i København samt de fordomme og udfordringer, man som ung kvinde ‒ og særligt som poledanser ‒ kan risikere at møde. Udover fortællinger om kærlighed, så ligger tematikker som seksuel frigørelse, kropspositivisme og kvinders autonomi også til grund for Bastetts lyriske- og visuelle univers, men uanset om der tales kærlighed eller kønspolitik i Bastetts sangtekster, så er det med et glimt i øjet frem for en løftet pegefinger.


Musik

Musik

“Svæver du med” taler ind i ambivalensen ved den utopiske, lyserøde forelskelse, der hurtigt kan krakelere og udvikle sig til ren dystopi. Forelskelse kan være helt “bangeren”! Men kender du irrationa...

Kontakt

Kontakt

Listen On