CEMENTEN

CEMENTEN OG HELSINGØR FANPODCAST


Cementen er et frivilligt fanmedie, der dækker FC Helsingør.

Den tid og det arbejde der bliver brugt på at skabe indhold er ren con amore fordi vi gerne vil bidrage til at skærpe interessen for vores lokale fodboldhold og fordi vi synes det er sjovt.

FC Helsingør Fodboldfans bidrog med et tilskud til podcast-mikrofoner i 2018, mens et donationsbeløb på 1400,- kroner fra en håndfuld skønne FCH-fans blev modtaget med kyshånd i 2019.

Derudover har vores lille fanmedie ikke haft nogen indtægter siden fødslen i foråret 2018.
Til gengæld er der en del udgifter på årsbasis til website, fotoudstyr, forskelligt software til bl.a. grafik og billedredigering, samt lydredigeringsprogram til at producere fanpodcast, der udgives på bl.a. Spotify og Apple Podcast via en betalingsside (podcasthost).

Derudover er der udgifter til transport og bro, når turen går til Jylland for at dække klubbens kampe med liveopdatering, billeder og video.

Det hele render op i løbet af et år og da vi jo samtidig også rigtig gerne vil udvikle videre på Cementen og Helsingør Fanpodcast til gavn for klubbens fans, så vi håber
du har lyst til at være med her.

FORZA HELSINGØR


Hvis du synes det er fedt at læse og lytte med på Cementen, så hop med på vognen og støt op med 25,- kroner om måneden.


Tilmeld dig nedenfor inden søndag den 31. januar og du deltager automatisk i konkurrencen om et spaophold på Comwell Borupgaard.

 

Du tilmelder dig nedenfor.