Damyan Prodanov

Как Функционират Кафемашините Неспресо?

Как работят кафемашините, защо са толкова популярни и как различните машини могат да приготвят различни видове кафе - това са някои от най-често задаваните въпроси.
Благодарение на популярността на автоматичните кафемашини приготвянето на задоволителна чаша кафе е толкова просто, колкото натискането на един бутон в удобството на собствения ви дом или офис. Независимо дали сме вкъщи или в офиса, по всяко време на деня или нощта, сега можем да приготвяме любимите си топли и студени напитки, без да жертваме качеството или вкуса.
Защо е толкова трудно да се постигне идеалната чаша? На https://www.nespresso.bg/bg/nespresso-machines ще разберете как технологията на кафемашините на Nespresso, творческият усет и опитът в производството на кафе се съчетават за постоянно отлично кафе. А ако искате да г и разгледате на място, може да посетите Неспресо на д-р Христо Стамболски 3, ет. 3, София 1463, България или да се обадите на 0800 90091.

Машинно обучение в областта на кафето

Nespresso изобрети техниката за екстракция Centrifusion, използвана в процеса на приготвяне на кафе в кафемашината Vertuo. Това означава, че можете да поставите капсула, да затворите капака и да натиснете бутона за екстракция, за да се завърти капсулата със скорост до 7000 оборота в минута. По този начин се създава прекрасен каймак на върха на перфектно приготвената чаша кафе чрез смесване на водата и смляното кафе.Дори баркодът на капсулата се сканира от машината Vertuo, което гарантира най-добрите резултати в чашата за всяка смес.
За да се гарантира, че всеки път ще получавате перфектната чаша кафе, са създадени машините и капсулите на Nespresso. Налице е разнообразие от вкусове и комбинации, от които можете да избирате. За да започнете деня си, може да ви хареса ударна доза еспресо или чаша кафе, която е малко по-солидна. Всичко това е осъществимо с автоматичните машини на Nespresso, които са лесни за употреба и почистване.

Лесна за използване кафемашина

Кафемашината Lattissima One има система за прясно мляко с едно докосване, която прави приготвянето на чаша кафе лесно. Всичко, което трябва да направите, е да добавите желаното количество мляко в каничката. Машината разпенва млякото и приготвя кафето направо в чашата ви.

Приготвянето на капучино е толкова лесно, колкото 1, 2, 3, 4 и 5.

  1. За да използвате машината, поставете чаша върху нея.
  2. Напълнете каната.
  3. Поставете капсулата в предвидения отвор.
  4. За да приготвите каквато и да е млечна или кафена напитка, просто натиснете бутона за рецепти.
  5. Насладете се на чашата си с кафе.

Как работят капсулите за кафе?

Кафе капсулите или капсулите за кафе опростиха процеса на приготвяне на кафе и направиха бързо, лесно и икономично приготвянето на кафе в стил кафене у дома.
В резултат на разпространението на капсулите и капсулите за кафе вече можете да се насладите на голямо разнообразие от кафе смеси и вкусове в уюта на собствената си кухня.
За производството на своите капсули Nespresso използва само най-добрите и внимателно подбрани зърна от някои от най-престижните кафеени плантации в света. Кафеените зърна от над 100 000 производители се подбират от Nespresso, за да се гарантира, че получавате възможно най-добрия вкус. Изберете от огромна гама капсули, всяка от които има свой собствен отличителен характер и аромат.
В резултат на херметично затворената конструкция на кафекапсулите можете да сте сигурни, че всяка от тях съдържа само смляно кафе, което запазва вкуса и аромата толкова силни, колкото в деня на изпичането му.
Знаете ли, че капсулите на Nespresso могат да се рециклират и са съставени от алуминий?

Защо са важни капсулите за кафе?

Всеки път, когато използвате машина, в която се използва капсула Nespresso, можете да очаквате всеки път да излиза висококачествена чаша кафе.
Като пионер на порционното кафе, Nespresso е обичан. Благодарение на усъвършенстваната технология във всяка машина Nespresso сега можете да се насладите на превъзходна чаша кафе в удобството на собствения си дом.
Открийте голямото разнообразие от капсули за кафе на Nespresso в магазина или на уебсайта на компанията.
Вярно ли е, че капсулите за кафе са съвместими с всички машини?
За да се приготвя перфектната чаша кафе всеки път, капсулите и машините Nespresso са създадени да функционират заедно като единна система.
Комбинацията от устройството за приготвяне на кафе в машината Nespresso и алуминиевата капсула Nespresso осигурява налягането, температурата и обема, необходими за вкусна чаша кафе.
За своите кафемашини Original, Vertuo и Professional Nespresso е разработил ексклузивни капсули. Vertuo е пълнофункционална еспресо машина, докато Original е класическа еспресо машина. Колекцията Professional на Nespresso от кафемашини за търговски цели е идеална, ако търсите професионална машина за вашия бизнес или компания.
Какво да правите, ако сте в затруднение относно това коя кафемашина е подходяща за вашите нужди? Посетете ни в магазина или използвайте това ръководство за избор на система за кафе, за да получите идеалната машина и смес от капсули за вас.

Кафемашините кипват ли водата?

Кафемашините могат бързо да доведат водата до идеалната температура за приготвяне на чаша кафе. Иновативната технология на кафемашините Nespresso Original и Vertuo гарантира, че водата ви е с подходяща температура по-бързо, отколкото можете да изберете капсула за кафе.

Защо са важни кафемашините?

Nespresso Professional предлага разнообразие от кафемашини за търговски цели, за да ви помогне да намерите подходящата за вашия офис или бизнес.
Без значение колко голям или малък е вашият бизнес, Nespresso Professional предлага търговска кафемашина, която да отговаря на вашите нужди.
Малките търговски кафемашини от Nespresso са лесни за използване и се предлагат в голямо разнообразие от вкусове.

ZENIUS

За да започнете работа с малка търговска кафемашина, началният комплект Zenius е чудесен вариант. Flat whites и капучино могат да се приготвят с компактната кафемашина Zenius, която е идеална за компании с 5 до 20 служители.

Много хора предпочитат стартовия комплект Zenius. В него са включени кафемашина Zenius, пенообразувател за мляко Aeroccino4, 400 различни капсули за еспресо и капучино, порцеланови чаши и чинийки, както и атрактивен диспенсър за капучино и мока. Включва и горещ шоколад на прах за приготвяне на капучино или мока.

GEMINI

Предназначена за по-големи офиси с повече от 20 служители, търговската кафемашина Gemini 220 е следващият модел нагоре. Същевременно тя има две глави с технология за разпенване на млякото и може да приготвя два различни вида кафе едновременно. Размерите на чашите за Ristretto, Espresso и Lungo могат да бъдат предварително програмирани.

Aguila 220

Търговската кафемашина Aguila 220 на Nespresso е на върха на търговската линия на компанията. Качеството на млякото в стил "бариста" е достъпно само с натискането на един бутон, което я прави идеална за мащабни производствени среди. Подобно на собствен бариста, Aguila 220 има предварително зададени рецепти за мляко, за да осигури най-доброто качество.