den2radio

VERIFIEDDen2Radio gik i luften den 1. maj 2008 og bygger på den klassiske idé om public service og er uafhængig af økonomiske og politiske særinteresser.

Det er professionelle radiofolk, der står bag Den2Radio, som producerer kvalitetsradio og tilbyder en mangfoldighed i det danske medielandskab.

Vi lægger vægt på at formidle temaer og informationer upartisk og sagligt, og ønsker at nå alle aldersgrupper, der efterspørger kvalitetsradio. Den2Radio fungerer også som et inspirerende værksted, hvor interesserede, f.eks. studerende, kan lære at lave radio. På den måde er Den2Radio med til at føre en vigtig del af dansk kulturformidling videre – og ikke mindst videreudvikle den.

Den2Radio er en netradio. Udsendelserne er frit tilgængelige på internettet for alle og bliver sendt i forskellige formater, så man kan høre udsendelserne på internettet, på en smartphone eller downloade dem.
Hver uge produceres en ny programflade, og det er muligt at finde og genhøre hvert enkelt program i vores on

...
Read more

Lyt

Lyt

Vores podcastserie Samfund omhandler viden, analyser og debat om vores samfund. Den2Radios udsendelser omfatter græsrødder og samfundsinstitutioner af enhver slags, bl.a. kommuner og stat, der har bet...

Kontakt

KontaktDen2Radio
KommunikationsCentret
Aldersrogade 6E, 2.sal
2100 København Ø

Mail: mail@den2radio.dk

Telefon: +45 5192 7891 (Jytte Nordholt)

PR- og Pressekontakt: Anne Eggen