EvigbyEvigby er et moderne eventyr i dansksproget hiphop og tegnefilm. Gruppen udgav deres debutalbum "John Tonic & Metalhjertet" d. 19.05.2023, albummet består af 18 sammenhængende sange der tilsammen udgøre første kapitel af Evigbys fortælling. Siden da har gruppen udgivet et par singler og er pt. i fuld gang med arbejdet på deres næste album, der skal stå færdigt til sommeren 2024. 

Projektet Evigby starter i slutningen af 2019 som et forsøg på at bringe et indre skænderi til forsoning ved at lade stemmerne komme til orde. Med tiden materialiseres disse stemmer til fire konkrete personligheder, der omkring sig skaber en fantasiverden at eksistere i. Denne verden får navnet Evigby, og bliver scenen for et eventyr, der berettes i moderne dansk rap.
Evigby er først og fremmest en fiktion, og kan bedst beskrives som en hybrid mellem hiphop og litteratur, som et forsøg på at udnytte rap-genrens fokus på lyrik til at skabe én sammenhængende fortælling, som en moderne version af en slægtsroma...
Read more

Kontakt

KontaktKontakt: evigby@gmail.com
Booking: emmamaia@prime.as