Gena Primova


Испанската ЛаЛига вече е официален партньор на Palms Bet за България


Испанската ЛаЛига и Palms Bet, основен играч в сектора на игрите и развлеченията, си партнират. Българският букмейкър вече е признат партньор на ЛаЛига в тази страна. За следващите две години е подписан договор за партньорство.

Взаимоотношенията бяха разкрити на специална пресконференция, проведена в Гранд Хотел Милениум, на която присъстваха още представителят на ЛаЛига и легенда на испанския футбол Луис Гарса, както и изпълнителният директор на Palms Bet Лъчезар Петров, Мило Борисов (повече за него може да прочетете на https://levski.bg/%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82-%D1%80%D0%BE%D0%B6%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2/) и Джес Писаро Браво. Палмс Бет също е основен спонсор на Левски, в които те инвестираха над 20 милиона лева.

"Бих искал да поздравя ЛаЛига за това, че ни избра за партньор. Това е фантастичен шанс за ползотворни взаимоотношения с цел популяризиране на масовия спорт в България. Днешните деца заменят телефона и таблета с футболното игрище. Дигитализацията носи ползи, но традиционният спорт - масовият спорт, който всички сме играли като деца - е това, което искаме да развиваме с ЛаЛига, според г-н Мило Борисов. Той също така спомена, че има възможност да бъде поканен клуб от ЛаЛига да гостува и да изиграе приятелски мач срещу български отбор.

Според г-н Лъчезар Петров, изпълнителен директор на Palms Bet, компанията възнамерява да организира футболни състезания в България, както и ексклузивни събития за привържениците на ЛаЛига там. От испанските клубове те ще получат билети и фенска екипировка. С тези взаимоотношения Палмс Бет задълбочава своята политика за корпоративна социална отговорност, заяви г-н Петров.

Според Джес Писаро Браво, регионален представител на ЛаЛига, сътрудничеството е изключително важно, защото ще даде възможност на футболните фенове в България да научат повече за различни испански клубове, а не само за най-известните.

Посланикът на ЛаЛига Луис Гарсия заяви: "Имаме две основни цели: да популяризираме марката ЛаЛига сред повече хора и да изградим масов спорт." По думите му, за да могат феновете да усетят по-добре емоцията на испанския футбол, ЛаЛига организира и организира мачове с участието на футболни светила.

С този съюз Palms Bet сигнализира за желанието си да навлезе на международните пазари, докато LaLiga продължава да популяризира испанския футбол в съответствие с глобалната си стратегия.