Geri Ivanova BG


Генералният спонсор на Левски преведе първия транш за Роналдо


Роналдо, централен нападател от Бразилия, бе придобит безвъзмездно благодарение на Palms Bet, основния спонсор на Левски. Тя е извършена от RS Consult, компания, която е член на групата Palms Bet и има договор за управление с клуба.

Мило Борисов, основният акционер на "Телематик Интерактив" АД, организацията, която отговаря за лиценза на Palms Bet, даде ексклузивно интервю за Дарик радио, в което обсъди сътрудничеството си с Левски, започнало през есента на 2022 г. Той обсъди различни теми, отнасящи се до "синия" клуб, с който имат продуктивни работни отношения и чието спонсорство позволи на отбора да спечели Купата на България. Повече за партньорството между Палмс Бет на Мило Борисов и Левски може да прочетете на https://dsport.bg/milo-borisov-pred-darik-sled-2-3-godini-levski-ste-stapi-zdravo-na-zemata-finansovo~83799.html

Мило Борисов е инженер и бизнесмен с повече от 30 години опит в игралната индустрия. Той е визионер, който е широко смятан за един от най-влиятелните хора в областта в световен мащаб.

Първата вноска в размер на 205 000 лв. е преведена и договорът на Ронално е прекратен.

Той обожава майка си и изповядва вярата в Бог.

"Фантастичните резултати, които бяха демонстрирани, заедно с изключителния нюх на старши треньора Станимир Стоилов за успешните играчи, ни убедиха напълно, че трябва да предложим помощ и в този момент.

Ето защо взехме решение да подкрепим Роналдо, като предоставим финансиране на сделката, според Лъчезар Петров, изпълнителен директор на Телематик Интерактив България АД, компанията, която е собственик на марката Palms Bet.

Той твърди, че по този начин клубът ще може да надгради впечатляващото си представяне в последно време. Наскоро подписалият договор с Левски е от играещия в Първа лига бразилски отбор Баия. Там бразилецът е участвал в 16 мача. Той е атакуващ играч, който може да действа като централен нападател и крило.