Jonas Hammer

VERIFIED

Velkommen indenfor i mit liv som artist, sangskriver og producer

Mit navn er Jonas Hammer og er kort fortalt: Konservatorieuddannet sangskriver og producer, med speciale i branding (hvordan man kommer frem i butikken) som dansk artist og sangskriver. Vil du have opskriften på succes i musikbranchen, så følg med her.


Hvordan man lever af musikken

Ved at støtte mig, får du adgang til indersiden af musikbranchen - hvordan man lever af musikken. Jeg viser rundt i alt fra sangskrivning, lydproduktion til planlægning af min aktuelle DK-tourné og generel band-management. Jeg har mit eget indspilningsstudie, hvor jeg optager eget og andres musik og jeg deler selvfølgelig både musikken her først, ligesom jeg deler indhold, kun du som mæcen får adgang til. Derudover tager jeg selvfølgelig imod forespørgseler.


Om artisten Jonas Hammer

Med den poppede indierock-stil med nærværende og kuriøse tekster, blev jeg kåret som ”Årets Gademusiker 2018”, (juryprisen, solist), optrådte som gæstesolist ved Tinderbox 2018 og optrådte under eget navn ved både Heartland og SPOT festival 2019.

Min musik er anbefalet af DR's Karrierekanonen adskillige gange, ligesom den spilles på danmarks største ikke-kommercielle radiokanal. Her på Mæcen.com, viser jeg hvordan jeg arbejder med musikken og alt omkring den, ligesom jeg viser hvad der ligger forude - fem år frem i tiden.


Om mennesket Jonas Hammer

Jeg er lykkeligt gift med Sofie, som jeg har været kæreste og bedste ven med siden 2013. Vi bor i lejlighed ved åen, men kigger på familieforøgelse og hus. Jeg uddannede mig i nullerne til elektriker, men kunne allerede under læretiden mærke. at jeg havde valgt det forkerte for mig. Derfor blev jeg student i 2015 og søgte ind på musikstudierne (2015-2020).

Jeg håber du har løst til at støtte og følge med i udviklingen.

Kh

Jonas