June Beltoft

Vil du hjælpe mig med at få indspillet min musik?

Jeg har nemlig en masse gode sange på lager, som skriger efter at blive indspillet og komme ud i verden.

Lige nu er jeg i gang med at udgive en håndfuld mørke, melankolske pop/rock-numre som tilsammen ender med at blive til EP'en Twilight Dreams. Og der står også andre indspilningsprojekter på spring...

Det koster dog en del knapper at hyre producer og musikere, samt leje et studie, så en hvilken som helst økonomisk håndsrækning, stor som lille, vil være kærkommen. Mange bække små, som man siger...

Så hvis du kan lide den musik jeg laver, har du måske også lyst til at støtte mig i at få indspillet nogle flere sange?

Det får du som tak for hjælpen:

Så længe du vælger at støtte med et månedligt beløb, får du først og fremmest et kæmpestort TAK fra mig. Desuden får du tidlig adgang - længe før alle andre - til at høre de sange jeg indspiller og udgiver i fremtiden. Ligesom du også får tidlig adgang til andet nyt materiale, som fx musikvideoer.

Derudover får du et Gavekort på 500 kr. som giver dig rabat første gang du hyrer mig til at spille. Plus eksklusiv adgang til materiale jeg ikke ellers viser frem, for eksempel sange der ikke er færdig-indspillede.

I øvrigt - Når du vælger at støtte mig, så er det sidste ende de skønne og super-dygtige producere og musikerkolleger du støtter, når jeg hyrer dem til mine projekter.

Af hjertet tak for din support! Det varmer at vide at du værdsætter den musik jeg laver ❤ 

På min hjemmeside kan du finde et blogindlæg, hvor jeg går lidt mere i dybden med hvordan og ikke mindst hvorfor jeg har valgt at lave denne indsamling. 

Lidt om mig:

  • Jeg optræder live med mine egne sange, som solist, duo, trio eller med band.
  • Lige i øjeblikket er jeg i gang med at udgive en stribe sange der tilsammen bliver til EP'en Twilight Dreams - som i øvrigt en anden musikstil end når jeg optræder live.
  • Jeg spiller også musik for børn med bandet RimRaketten

Check min musik ud her:

  • Spotify + andre musik-streamingtjenester (søg efter June Beltoft)
  • Youtube