Musiker Jan Rosenlund

Jeg er glad for at du besøger denne side. Jeg lever af - og for at spille børnemusik, og jeg elsker at optræde for børn.

Jeg skriver musik og sange for børn, sange der helst skal være lærerige, og samtidig må de naturligvis også gerne være lidt sjove. Jeg tager meget udgangspunkt i naturen når jeg skriver mine sange, fordi jeg syntes det er et interessant emne, og jeg vil gerne bringe lidt glæde og viden for vores dejlige danske og udenlandske natur, videre til næste generation.

Mine koncerter er inddragende, så publikum bliver inviteret til at medvirke med sang og dans - og naturligvis skal vi alle spille den dejlige musik sammen. 

De musikalske genrer jeg bevæger mig rundt i er mange, men fælles for dem alle er, at det er glad og iørefaldende musik. Det er genrer så forskellige som pop, rock, andes, ballade, reggae, afro reggae og sukous.

Tak for din interesse.

Musik

Musik

Albummet Safari indeholder musik som alle handler om dyrene i Afrika og Sydamerika. Brillebjørnen er det mest populære nummer, med lyttere over hele Europa. 
Du kan høre hele albummet på Spotify og al...

Kontakt

Kontakt

Lyt til musikken på