Når Far Bli'r Blå“Når Far Bli’r Blå” er et dansk bluesband baseret i Sorø. Bandet spiller både den traditionelle elektriske blues men også udgaver der tilføjes et drys funk og/eller reggae.

Bandet blev startet i november 2019. Forud for opstarten havde Johan og Torben snakket musik og kort luftet tanken om at starte et helt lokalt band i Sorø. De kendte hver især en del tidligere musikere som havde lagt musikken på hylden imens børnene var små og var enige om at der måtte være et potentiale i byen.

Jens flyttede til byen i maj samme år og efter indflytning på et lille landsted var også han klar til at spille blues med ligesindede i Sorø. Han lavede et opslag på en musikerside, Torben så opslaget og kontaktede Johan og Emil. Johan kendte en bassist som var frisk og der blev hurtigt arrangeret øvelokale på det lokale kulturhus Værkerne. Bandet var i luften.

Kort tid efter fortalte Torben sin gode genbo David om projektet. David havde mere end 10 år tidligere spillet i en mængde sammenhænge men også her

...
Read more

Backstage

The author hasn't created any posts yet

Support the profile and motivate the author to write posts