Robert Snajder

Robert Snajder er en erfaren DJ og musikproducer. Han startede sin vej inden for elektronisk musik i en meget ung alder, villig til at følge mange succeser. I dag, med over 20 år på bagen, og mere end halvdelen af ​​det producerer musik under eget navn, har det danske talent et stærk arv inden for housemusik.

Roberts passion og kærlighed til musik har været drivkraften bag alt, hvad han gør. Som mange DJ’s startede Robert sin karriere med at spille lokale spillesteder i sin hjemby Aarhus i en ung alder. Robert har evnen til at få publikum til at gå amok, uanset hvor han spiller.

Robert giver publikum et godt show og en god oplevelse. Robert Snajder er en ydmyg, men hårdtarbejdende inspirerende musikproducer fra Danmark, hvis drøm er at nå toppen, og han vil arbejde utrætteligt, indtil han når dertil.

Inspireret af trends i musikmiljøet tog Robert sin musik til næste niveau og begyndte i 2009 at producere sin eget musik. I slutningen af ​​2010 udgav Robert sit første massive klub hit: "Keep it clean" med støtte fra KÔLCH (aka Rune Rk) efterfulgt af "Thursday" i 2011. I 2013 udgav Robert sit første album/EP kaldet MEGA – det gik i top 10 i en uge på iTunes Dance chart. Robert er nu aktuelt ude med et nyt nummer “SUPERMAN”som klare sig over alle forventninger. Robert er ligeledes blevet signet ved Warner Music pga Superman.