Shiva


Shiva er et soulkor, der består af 9 unikke sangere, der udover at være fantastisk dygtige korsangere også hver især er stærke solister.
Genren er soul, pop og R&B, og Shiva ledes af R&B sangerinde Susanne Ørum, som arrangerer alle sangene i et helt særligt design til koret.
Susanne Ørum skriver også sange til Shiva og er solist på korets allerførste udgivelse, nemlig singlen "Stjerneskud", som udkom 24/12/2020.
Nyeste single fra Shiva kommer 29. oktober og hedder My Name Is Shiva.

I Shiva er der på én gang plads til sangernes individualitet, fokus på de små detaljer og et intenst arbejde på at skabe korets samlede lyd.

Det er blandt andet disse kvaliteter, der gør, at Shiva vækker stor begejstring ved sine koncerter og også bliver flittigt benyttet både live og i studiet.

Shiva lader sig inspirere af alt, hvad der bevæger sig indenfor lækkert, funky, sexet, groovy R'n'B og soul, men du finder også ørehængende pophits og sjælfuld gospel.

Repertoiret spænder vidt, men Shiva's unikk

...
Read more

Musik

Musik


Shiva har medvirket som kor for andre solister på en hel del sange igennem årene. Derudover udgiver Shiva også egne, originale sange - senest WANNA BELIEVE med Ruja Fanny som solist. Lyt her.

Kontakt

Kontakt

Vocal Corner

+45 28774015

shivamusicdk@gmail.com