thunderborg

Kære Rock fans

THUNDERBORG spiller egne numre i rock genren, inspireret af bl.a. ac/dc og Airbourne.

Vi blev dannet i 2012 og har deltaget i mange forskellige konkurrencer såsom Emergenza, Project Underdog, Battle of the bands og har også spillet på en del små-festivaller rundt omkring i DK.

Vi har en single liggende på div. streamingtjenester, så har DU endnu ikke hørt os Rocke, så find vores musik her: THUNDERBORG - Love for hire 

Lige for tiden er vi igang med indspilningen af vores første album med 10 numre. Så der er noget at glæde sig til!

Kan DU lide vores musik og har du lyst til at være med til at støtte vores arbejde, så kan du gøre det på en eller flere af følgende nedenstående måder:
1) Følg os på din favorit streamingtjeneste! Og del gerne links til vores musik på dine egne profiler, eller opfordre andre til at lytte til musikken og følge os.
2) Følg vores artist profil her på DiGiDi, ved at at trykke på knappen nederst på profilen, hvor du kan støtte os gennem et 10-kroners måneds-abonnement. På denne måde bliver DU VIP Fan og får helt eksklusive nyheder fra bandet.
3) Følg os på: Facebook , TikTok , Instagram

Allersidst vil vi bare sige, at vi glæder os til at "ramme landet" med upcoming koncerter igen, og ser ufatteligt meget frem til færdiggørelsen og dermed også udgivelsen af albummet.

Vi glæder os til at have DIG med på Fan listen. Vi SES derude, og tusinde TAK for al DIN støtte og opbakning!
Kh. THUNDERBORG