Rumen Letakiev

Какво ви е необходимо, за да стартирате домашен бар? Най-често срещаните инструменти за домашен бар са шейкърът, отварачката за бутилки и шпатулата. Но какво да правите, ако не разполагате с нито едно от тези неща? Този въпрос идва от наши приятели в Twitter, които напоследък ни питат за съвет.
Отговорът е: не се притеснявайте за това. Всъщност няма значение какво използвате, за да стартирате своя домашен бар, стига да работи и да изглежда добре. И това ни води до темата, която исках да разгледам в тази публикация: как да разберете дали работи?
Като правило, ако можете да получите някакъв сок от отварачката за бутилки - каквото и да е извън отварянето на бутилки - значи тя работи. Макар че има изключения от това правило (например истински корков винт), като цяло това важи за всички видове продукти, които включват отваряне на бутилки.
Същото важи и за шейкърите и лъжиците: ако можете да извлечете една съставка с помощта на един продукт - сода или сок - то той също работи. И това, че нещ...
Read more

Backstage

The author hasn't created any posts yet

Support the profile and motivate the author to write posts