Sofia Hedia

VERIFIED

Sofia har en evne til, i en og samme sang, at sætte ord og toner på både på hjerteskærrende sorg og sprudlende livsglæde, og bruger humoren spidsfindigt i sine danske tekster.

Lige nu er hun i gang med at lægge sidste hånd på sit 3. album “Vidunderlig Verden Af Katastrofer”, hvorfra de to singler “Vi Er Større” og “Er Du Bange?” allerede er udkommet og begge fået airplay på p4. Er du bange? holder et satirisk spejl op for de refleksioner, der banker løs i hovederne på os, når hele verden af katastrofer vælter ind til os gennem vores skærme.

Live er Sofia gået sammen med multiinstrumentalist og sanger Marianne Lewandowski (Tina Dickow, Lis Sørensen mf.). Det er en helt unik duo der skal opleves. De to meget erfarne musikere løfter sangene legende ud til publikum, med en virtuos tilgang til rytmer og toner. De spiller alt live, uden tracks og skaber alligevel forbløffende stor lyd.

Udover at være sangskriver og artist, er Sofia også en efterspurgt musiker og performer på den danske musi

...
Read more

Sofia Hedia

Sofia Hedia

Sofia Hedia er klar med en kæmpe popbanger, der sætter skub i det nye år. Er du bange? holder et satirisk spejl op for de refleksioner, der banker løs i hovederne på os, når hele verden af katastrofer

...

Backstage

The author hasn't created any posts yet

Support the profile and motivate the author to write posts

Kontakt

Kontakt

Listen On